Новини

Сряда, 26 Декември 2018 21:10

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ ОТ ИНЕКС АГРО

ИНЕКС АГРО ООД благодари на своите доставчици, клиенти, партньори и приятели за съвместната работа през отиващата си 2018 година. Надяваме се, че нашите сушени сливи, сушени чушки, ошав и ябълков сок ще присъстват на не една трапеза. Желаем на всички здраве и благополучие през новата 2019 година! Весели празници!

Четвъртък, 27 Септември 2018 20:14

Предстои беритбата на ябълки

От началото на месец октомври започваме беритбата на ябълки. За прясна консумация предлагаме ябълки от сортовете Флорина, Либърти и Грени Смит.

Сряда, 26 Септември 2018 16:29

Приключи сушенето на сините сливи

Миналата седмица приключи сушенето на сините сливи. Предстои тяхната рехидрация и ваденето на костилките. От м. октомври ще можем да зарадваме своите клиенти с продукти от новата реколта.

През средата на следващата седмица (около 11 юли 2018) Инекс Агро започва кампанията за бране на сорта Чачанска лепотица.

Свържете се с нас при интерес!

Автор: Fermer.BG
 
 

Интервю с Николета Лингорова - съдружник в Инекс Агро ООД, член на Управителния съвет на Националния съюз на градинарите в България.

От 26 до 28 април 2018 година ИНЕКС АГРО ООД ще участва със своя продукция на щанда на Националния Съюз на Градинарите в България (НСГБ) на изложението ФРЕСКОН (FRESKON) в Солун, Гърция.

През месец януари 2018 година ИНЕКС АГРО ООД взе участие в ежегодното изложение „ЗЕЛЕНА СЕДМИЦА” в Берлин, Германия.

© 2018 Инекс Агро ООД. Всички права запазени.